PROMOTION OF TURKISH AIRLINES ! 24/01/2019
Promotia Turkish Airlines continua si ne aduce tarife foarte bune catre cele mai populare destinatii din TurciaIstanbul 107 euro, Bodrum 163 euro si Antalya 143 euro.Tarife similare se pot gasi si din Cluj si Constanta.Cu o populație de peste 18,8 miloane, Istanbulul este un megalopolis, precum și principalul centru financiar, comercial și cultural al Turciei.Este capitala economică a Turciei și prefectura provinciei cu același nume.Istanbul-ul este una dintre cele mai mari metropole din lume si se clasează printre cele mai venerabile capitale ale Europei.A fost înscris pe lista patrimoniului mondial al UNESCO începând cu anul 1985. 

Bodrum, cu atmosfera sa boemă și elitară, este o localitate pitorească situată pe coasta egeeană, pe o peninsulă în apropierea insulei Kos. Este un bun punct de pornire într-o călătorie de-a lungul coastei cariene, cu panorama sa de mitologie și istorie, cu o arhitectură tipic mediteraneană, cu plaje de nisip spectaculoase și mici golfuri stâncoase. 

Antalya, este cea mai mare statiune de pe litoralul mediteranean al Turciei si ofera oportunitati nenumarate de petrecere a vacantei.Este un oras atractiv si pitoresc, cu bulevarde captusite cu palmier, strazi inguste si intortocheate, cu hoteluri luxoase si servicii ireprosabile. Printre atractiile orasului se numara portul turistic foarte atractiv, cartierul vechi dar fermecator, Kaleici si plaje incantatoare.

► Va propunem ca mai inainte de organizarea vacantei, sa va informatii bine cu privire la obiectivele turistice si la mijloacele de transport disponibile !

Informatii despre zboruri: Bucuresti-Istanbul in perioada 07-10 martie, Bucuresti-Bodrum si Bucuresti-Antalya in perioadele 08-15 si 23-30 mai 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare, la hotelurile: ♦♦ Hilton Istanbul Bomonti  ♦♦ The Marmara Bodrum ♦♦  si  ♦♦ Ramada Plaza Antalya ♦♦ in conditii excelente:

► Va recomandam sa consultati mai multe oferte de cazare deoarece preturile difera in functie de destinatie si perioada.

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?