RAG'N'BONE MAN IN MONTREUX 30/05/2019
Rag'n'Bone Man  , autorul hitului “Human”, va sustine anul acesta mai multe concerte in Europa. Piesa “Human” a fost premiata cu Discul de Diamant in Franta si cu cel de Platina in alte 8 tari, ocupand timp de 5 saptamani prima pozitie in clasamentul difuzarilor la nivel european, fiind totodata pe prima pozitie in iTunes in nu mai putin de 46 de tari. Noi va recomandam sa il ascultati la Montreux, pe 6 iulie, la Auditorium Stravinski si sa petreceti cateva zile in perla rivierei elvetiene. Din Basel pana in Montreux puteti ajunge cu trenul. Biletul pentru tren este 140 € dus-intors, iar calatoria dureaza 3 ore. Biletele pentru concert variaza intre 88 € si 400 € si pot fi achizitionate online.

 

 

 

 

 

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: Auditorium Stravinski -  un loc în care legendele sunt făcute aproape și personal, această sală cu o capacitate de 4000 de locuri are acustică excepțională.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Mulhouse (Basel) , ruta Bucuresti-Mulhouse in perioada 05-07 iulie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Swissotel Le Plaza Basel ♦♦  Grand Hotel Les Trois Rois​ ♦♦  Pullman Basel Europe​ ♦♦  Hotel Victoria Basel​ ♦♦  si  ♦♦ The Passage - Urban Retreat​ ♦♦  in perioada urmatoare:

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?