ROME IN FULL SEASON 06/05/2019
Roma este capitala Italiei si unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii. Situat pe malul fluviului Tibru, oraşul are o istorie îndelungată fiind de-a lungul secolelor capitala Republicii Romane, a Imperiului Roman, a Bisericii Romano-Catolice şi a Italiei moderne. Roma este un important centru turistic, iar printre monumentele cele mai faimoase se numară Colosseumul si Columna lui Traian.Pe langa obiective turistice emblematice, exista si o varietate aproape coplesitoare de alte atractii istorice sau culturale ce se gasesc la tot pasul. De aceea cea mai buna modalitate de explora aceasta destinatie si obiectivele sale turistice, este pe cont propriu. In aceasta dimineata va oferim inca o ocazie excelenta sa vizitati Roma, Orasul Etern, pe timp de vara, la un pret de nerefuzat ! Optiune de cazare in hotel de 4 stele cu mic dejun inclus.

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai impresionante atractii turistice din oras si din intreaga lume: Colosseum - un monument turistic aflat in centrul Romei vizitat de foarte mulți turiști din toată lumea. Colosseumul era cea mai mare construcție a vremurilor sale și astăzi este cel mai mare amfiteatru antic care poate fi vizitat in Italia.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Roma, ruta Bucuresti-Roma in perioada 10-12 iunie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Palazzo Naiadi The Dedica Anthology Autograph Collection ♦♦  Starhotels Metropole​ ♦♦  Hotel Capannelle Roma​ ♦♦  Hotel Cosmopolita Rome​ ♦♦  si  ♦♦ Hotel Artemide Rome​ ♦♦  in perioada urmatoare:

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?