ROSKILDE FESTIVAL 2019 14/03/2019
Copenhaga este capitala Danemarcei si ceea ce un milion de danezi o numesc acasă. Aceasta "veche fată prietenoasă" este suficient de mare pentru a fi o metropola, unde cumpărăturile, cultura si viata de noapte sunt excelente. Cu vedere la stramtoarea Oresund , la doar câteva minute distantă, este o legătură culturală si geografică între Europa continentală si Scandinavia. Este locul in care basmele vechi se impletesc cu arhitectura si designul modern si stralucitor; locul in care jazz-ul cald se amesteca cu muzica electronica rece din subsolurile orasului, locul unde ai impresia ca intr-o zi ai vazut totul, dar, de fapt, iti trebuiesc luni sa si descoperi intreaga capitala. Am aflat de curand de un nou eveniment care se desfasoara in apropiere de Copenhaga.Roskilde este un festival danez de muzica, devenit unul dintre cele mai importante din Europa si cel mai mare din nordul continentului. A fost pornit in anul 1971 de catre 2 studenti, reusind sa stranga 10.000 de participanti, urmand ca in zilele noastre sa atraga peste 130.000 persoane in cele 8 zile de petrecere. Editia de anul acesta va avea loc in perioada 29 iunie – 6 iulie, iar pe scena vor urca Bob Dylan, The Cure, Travis Scott, Cardi B, Robert Plant, Robyn, Underworld si multi alti artisti.Puteti de asemenea sa va informati cu privire la LINE UP. Biletele pentru festival pot fi achizitionate online si se gasesc la preturile: 282 € – acces in toate zilele la festival + camping ( biletele pot fi achizitionate si in rate ) , 141 € – acces festival o zi, dar intre timp pot aparea modificari.Orasul Roskilde se afla la o distanta 30 km fata de Copenhaga. Pretul unui bilet de tren este de 25 € dus – intors, dar puteti opta si pentru alte mijloace de transport.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Copenhaga, ruta Bucuresti-Copenhaga in perioada 29 iunie-07 iulie 2019:

 

 

Am selectat cele mai atractive oferte de cazare: ★★ Tivoli Hotel Copenhagen ★★  Radisson Collection Royal Hotel Copenhagen ★★  Copenhagen Marriott Hotel​ ★★  Hotel Skt Petri​ ★★ si ★★  Admiral Hotel Copenhagen​ ★★ 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?