SARAH CONNOR IN VIENNA 16/07/2019
Cantareata de origine germana Sarah Connor este apreciata in intreaga lume pentru vocea ei exceptionala. Una din cele mai renumite piese semnata chiar de interpreta este „From Sarah With Love”. Dupa succesul obtinut cu aceasta melodie, o serie de single-uri bine promovate i-au conferit statutul de vocalista germana cu cel mai mare succes in prima parte a anilor 2000. De-a lungul anilor artista a vandut milioane de albume. In luna mai a acestui an, Sarah Connor a lansat albumul ‘Herz Kraft Werke’ si va avea un turneu in mai multe tari din Europa. Noi va propunem sa o ascultati live la Viena, pe 12 noiembrie, pe ‘Wiener Stadthalle’ si sa petreceti cateva zile in capitala Austriei. Biletele pentru concert variaza intre 66 € si 83 € si pot fi achizitionate online ca si la celelalte concerte.

 

 

 

 

 

 

 

 

Locul desfasurarii concertului: Wiener Stadthalle -  un stadion multifuncțional acoperit din Viena, Austria. Capacitatea arenei este de aproximativ 16.150 de locuri pe scaune.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Viena, ruta Bucuresti-Viena in perioada 11-13 noiembrie 2019:

 

 

Am ales cele mai atractive oferte de cazare: ♦♦ Steigenberger Hotel Herrenhof ♦♦  Le Meridien Vienna​ ♦♦  Vienna Marriott Hotel​ ♦♦  Hotel Ambassador Vienna​ ♦♦   si   ♦♦ InterContinental Wien​ ♦♦   in conditii excelente de cazare, la pret accesibil !

 

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?