SEPULTURA IN SAINT-NAZAIRE 20/05/2019
Sepultura a fost infiintata in 1984, in perioada de glorie a metalului, in Belo Horizonte, Brazilia.Trupa este o forta majora a thrash metalului, cu influente de hardcore punk si industrial metal. Cu 14 materiale discografice de studio la activ, brazilienii au vandut milioane de albume in cei 30 de ani de cariera .Anul acesta artistii vor ajunge la cateva festivaluri din Europa. Noi va recomandam sa ii ascultati live pe 26 iulie, la Festival Les Escales si sa petreceti un weekend prelungit in Saint-Nazaire, Franta unde are loc festivalul. Biletul pentru concert este 45.55 € si poate fi achizitionat online. Alaturi de Sepultura pe scena îi mai puteti vedea in aceeasi zi pe Charlotte Gainsbourg, The Avener, Thylacine si multi altii.Cel mai indicat ar fi sa cautati detalii despre LINE UP-ul zilei de 26 iulie.

 

 

 

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: Les Escales in Saint-Nazaire, France.

► Distanta intre Nantes si Saint-Nazaire este de 63 km si se poate ajunge cu autobuzul. Biletul pentru autobuz este 10 € dus-intors, iar calatoria dureaza o ora. Biletele pot fi cumparate online.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Nantes, ruta Bucuresti-Nantes in perioada 25-28 iulie 2019:

 


Oferte de cazare selectate: ♦♦ Radisson BLU Hotel Nantes ♦♦  Okko Hotels Nantes Chateau​ ♦♦  Mercure Nantes Centre Grand Hotel​ ♦♦  Mercure Nantes Centre Gare ♦♦  si  ♦♦ Hotel La Perouse Nantes​ ♦♦  in perioada 25-28 iulie, in conditii excelente !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?