SONUS FESTIVAL 2019 04/07/2019
Sonus este un eveniment ce se bate de la egal la egal cu orice festival din lume, de la Sunwaves la Time Warp, BPM, Into The Valley etc. Este locul in care veti dansa non stop timp de 5 zile cu beach parties, after parties, boat parties in orice forma va puteti imagina. La toate acestea se adauga peisajul extratestru al insulei Pag (Croatia), plus alte plaje din jur si asa va asigurati o saptamana de distractie maxima. Editia de anul acesta va avea loc in perioada 18 - 22 august, iar pe scenele de la festival vor urca Rødhåd, Chris Liebing, Amelie Lens, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Seth Troxler, Len Faki, Tale of Us si multi altii. Cel mai indicat ar fi sa cautati detalii despre LINE UP. Biletele pentru festival pot fi achizitionate online si se gasesc la preturile:

 

 

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Zadar, ruta Bucuresti-Zadar in perioada 16-23 august 2019:

► Sunt disponibile si alte zboruri in aceasta perioada. Recomandarea noastra este sa consultati sectiunea Flights.

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Falkensteiner Club Funimation Borik ♦♦  Bastion Heritage Hotel - Relais & Chateaux​ ♦♦  Hotel Kolovare​ ♦♦   si   ♦♦ Art Hotel Kalelarga​ ♦♦  in conditii optime de cazare, la pret excelent !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?