SPRING CITY BREAK IN MADRID 23/01/2019




Madrid nu este doar capitala Spaniei, ci si capitala provinciei si a comunitătii autonome Madrid.Principala poarta de acces in Madrid este aerportul international Madrid-Barajas situat la 13 km nord est de oras. Acest aeroport care deserveste capitala este cel mai mare din tara. Fiind foarte renumit, este un oras plin de contraste, aici fiind locul unde caracterul de oras istoric se imbina perfect cu arhitectura moderna. In pofida populatiei mari, nu este foarte aglomerat datorita retelei metroului madrilen, una dintre cele mai extinse retele de metrou din lume si cu un ritm de dezvoltare accelerat.Fiind cel mai mare oras din Spania, aici exista o oferta foarte bogata de hoteluri si posibilitati de cazare pentru turistii cu standarde dintre cele mai variate. In Madrid se gaseste cazare ieftina dar si cazare la hoteluri de cinci stele si pot fi inchiriate apartamente sau chiar vile.Mai succint, mixul de obiective turistice cu oferte de cazare din belsug si cu o viata de noapte tumultoasa fac din Madrid o destinatie de vacanta preferata de multi turisti iar un city-break in aceasta destinatie poate fi o modalitate ideala de recreere si relaxare !

Rezultatul zborurilor Timisoara-Madrid si Bucuresti-Madrid, in perioadele 20-24 martie si 01-04 aprilie 2019:  

Rezultatul cazarii la hotelurile ♦♦ Hotel Liabeny  ♦  Hotel Regina Madrid ♦  Hotel Maydrit​ ♦  Hotel Nuevo Boston​ ♦♦ in conditii excelente:

► Va recomandam sa consultati cu atentie ofertele deoarece este posibil ca preturile sa difere in functie de perioadele anului.

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?