SPRING CITY BREAK IN MILAN 18/02/2019




Milano este cel mai important oraş din nordul Italiei, o metropolă plină de eleganţă şi de istorie, ce se bucură de nenumărate clădiri impresionante, aparţinând diferitor stiluri: de la palate neoclasice specific milaneze, la clădiri de birouri ultra moderne.Considerat in repetate randuri capitala modei a lumii, Milano este unul dintre orasele europene cel mai des vizitate. Acest lucru nu este de mirare, dat fiind faptul ca se pot intalni de toate: arta, opera, sport, mancare, locuri grozave de shopping si nu in ultimul rand, aventura. Exista cateva atractii turistice care pot vazute in capitala Lombardiei, in special: Duomo di MilanoThe Last SupperGalleria Vittorio Emanuele IITeatro alla Scala, dar si altele asemenea.Daca alegeti sa vizitati intr-un timp scurt o mare parte din obiectivele turistice, sa aveti certitudinea ca veti ramane fascinati. Mai pe scurt, Milano va ofera o multitudine de variante pentru a va petrece timpul liber. Este un oras pentru toate varstele si pentru toate gusturile: cultura, istorie, shopping, concerte, viata de noapte.In ultimii ani, s-a constatat faptul ca Milano se regaseste printre cele mai vizitate orase ale lumii ! 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Milano, cu plecari din: Bucuresti, Craiova si Cluj,  in perioadele 01-04, 08-11 si 13-16 aprilie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare.La hotelurile: ★★★ Hotel Principe Di Savoia Milan  ★  Chateau Monfort  ★  Melia Milano​  ★  The Westin Palace Milan​ ★ si  ★ Park Hyatt Milano​ ★★★ 

Va recomandam sa urmariti indeaproape ofertele de cazare pentru fiecare perioada pentru a nu aparea mici diferente de pret.

   

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?