SPRING CITY BREAK IN TEL AVIV 28/03/2019
Tel Aviv este după Ierusalim, cel mai mare oraș din Israel, centru economic, de afaceri și cultural al țării. Este un oraș cu un ritm de viața alert și cu multe locuri de agrement. Aici se află sediile principale ale băncilor și ziarelor israeliene, de asemenea jumătate din marile companii și locurile de muncă ale unui sfert din populația activă a Israelului. Clima este mediteraneeana, verile fiind fierbinti, iernile reci si ploioase, iar toamnele si primaverile mai confortabile.Multi din cei care vin in Tel Aviv o fac pentru a descoperi un Israel modern, pentru a intelege miracolul acestui stat atat de nou, dar si pentru a vizita obiectivele turistice de aici. Este si un loc ideal de pornire pentru cei care vor sa mearga si in alte orase, sate si statiuni israeliene. Puteti incepe vizitarea Tel Avivului cu o vizita in Jaffa, vechea parte araba, astazi mult schimbata si modernizata, un loc avand o atmosfera aparte, cu multe case vechi, bulevarde, localuri si cafenele traditionale, mici magazine si piete, cateva obiective culturale. Principalele obiective turistice sunt: Tel Aviv Museum of Art, Port of Jaffa, Yarkon Park, Beit Hatfutsot, Eretz Israel Museum dar si altele. Nu stati foarte mult timp pe ganduri, va puteti organiza chiar acum o mini-vacanta in Tel Aviv, la pret accesibil !

 

 

 

Doua dintre cele mai vizitate obiective turistice: Tel Aviv Museum of Art - muzeu cu colecție internațională de artă modernă și contemporană, plus grădină cu sculpturi.Yarkon Park - Spațiu verde cu șase grădini amenajate și un iaz, precum și facilități sportive, zone cu gazon și minigolf.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Tel Aviv, ruta Bucuresti-Tel Aviv in perioadele 18-20 si 24-27 mai 2019:

 

 

 

Ofertele de cazare selectate: ♦♦ Royal Beach Hotel Tel Aviv by Isrotel Exclusive Collection ♦♦  Sheraton Tel Aviv Hotel ♦♦  Dan Tel Aviv Hotel​ ♦♦   si   ♦♦ Renaissance Tel Aviv Hotel​ ♦♦  in perioada 18-20 mai:

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?