SPRING CITY BREAK SARDINIA, ALGHERO 13/03/2019
Desi este una dintre cele mai populare statiuni din Sardinia, Alghero si-a pastrat aparenta unui sat pescaresc.Alghero este una din statiunile cele mai atractive de pe coastă insula italiană Sardinia Este cunoscut mai ales pentru plajele minunate, mancarea foarte buna, preturile rezonabile si originea sa catalana. Destinatia este mai putin stralucitoare decat aglomerata Costa Smeralda, insa are destule de oferit celor care isi doresc soare, plaje curate, mare si o grupare animata de baruri si restaurante. Si zonele inconjuratoare sunt atragatoare pentru cei care se aventureaza in afara orasului: faimoasele plaje de la La Pelosa – Stintino, orasul minier abandonat Argentiera si complexul antic de palate de la Nauraghe di Palmavera.Plimbati-va in orasul vechi pe care catalanii medievali il numeau Barcelonetta sau Mica Barcelona. Cea mai spectaculoasa cladire este catedrala construita in secolul XVI, in stilul gotic-catalan. Daca va plimbati cu barca de-a lungul coastei puteti vizita grotele de la Capo CacciaGrotta di Nettuno sau Pesterile lui Neptun. In grotele din calcar care sunt ascunse sub stanci se afla stalagmite si stalactite, precum si un lac cu ape limpezi adanci. Amatorii de scufundari se pot duce la Porto Conte, unde vor gasi si echipament si excursii organizate. Va recomandam sa va informati in legatura cu locatia exacta a atractiilor turistice si la activitatile specifice zonei.

 

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Alghero, cu plecari din: Aeroportul International Henri Coandă, Bucuresti  in perioadele 29-31 martie si 04-07 aprilie 2019:

 

 

 

Am selectat cele mai atractive oferte de cazare din aceasta perioada: ★★★ El Faro Hotel & Spa ★★  Hotel Catalunya Alghero​ ★★  Villa Las Tronas Hotel & SPA​ ★★  si  ★★ Alghero Resort Country Hotel​  ★★★ in perioada 29-31 martie:

► Cel mai indicat ar fi sa urmariti dumneavoastra ofertele indeaproape accesand sectiunea Hotels.

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?