SPRING DAYS IN BARCELONA 20/04/2019
Barcelona este capitala Cataloniei, o comunitate autonomă din nord-estul Spaniei. Este de asemenea al doilea cel mai mare oraș după Madrid. Barcelona se află pe coasta Mediteranei, 160 km sud de lanțul muntos Pirinei, care reprezintă granița cu Franța. Populația orașului este de aproximativ 1,6 milioane, iar a zonei metropolitane de aproximativ 3 milioane.Orasul oferă o oportunitate unică pentru turiști, de a se plimba de la rămășițele romane spre cetatea medievală dar și spre orașul modern cu bulevardele sale deschise și toate intersecțiile lăsate largi de colțurile clădirilor tăiate în mod unic. Centrul istoric al orașului este aproape plat, în timp ce orașul modern se întinde spre dealurile înconjurătoare, având străzi ce cresc în altitudine, ce aduc aminte de San Francisco. O trăsătură notabilă este Les Rambles, o serie de bulevarde care pleacă din centrul orașului spre frontul de apă, plin de oameni până noaptea târziu, cu florari, vânzători de păsări, artiști de stradă, cafenele și restaurante. Mergând în sus sau în jos pe Les Rambles puteti vedea prestigioasa operă El Liceu, piața alimentară La Boqueria si piata Plaça Reial, cu ale sale arcuri si palmieri, printre alte clădiri interesante. Printre cele mai impresionante atract turistice se numara: Parcul Güell, Sagrada Família, Casa Batlló, Casa Milà, Montjuïc, Piața Cataluña si Muzeul Picasso din Barcelona. Astazi va oferim ocazia sa va organizati o vacanta de neuitat in Barcelona, unul dintre cele mai incantatoare orase ale Spaniei, la pret excelent ! Zborul direct este operat de Wizz Air, pe ruta Bucuresti-Barcelona.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Casa Batlló -  o clădire proiectata de Antoni Gaudi și este considerata una dintre capodoperele sale. 

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Barcelona, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti in perioada 20-29 mai 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ W Barcelona ♦♦  Eurostars Grand Marina ♦♦  Barcelo Raval ♦♦  Royal Ramblas​ ♦♦  si  ♦♦ Hotel Regina Barcelona​  in perioada vacantei:

► Va propunem sa faceti rezervare din timp si sa optati pentru inchirierea unei masini din aeroport.

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?