SPRING HOLIDAY IN BODRUM 30/03/2019
Bodrum, cu atmosfera sa boemă și elitară, este o localitate pitorească situată pe coasta egeeană, pe o peninsulă în apropierea insulei Kos. Este un bun punct de pornire într-o călătorie de-a lungul coastei cariene, cu panorama sa de mitologie și istorie, cu o arhitectură tipic mediteraneană, cu plaje de nisip spectaculoase și mici golfuri stâncoase. Orasul este fascinant noaptea, este o încântătoare destinație turistică care satisface exigențele oricărui turist și care își așteaptă vizitatorii să-i descopere misterele. Ca loc unde oamenii au trăit continuu de mii de ani, Bodrum are un trecut incredibil de bogat. Poziția sa lângă numeroase civilizații si evenimente ale istoriei antice au făcut din oras un sit important pentru istorici. Cunoscut în antichitate sub numele de Halicarnas, Bodrum și-a câștigat celebritatea prin faptul că este orașul natal al istoricului grec Herodot și totodată locul unde se găsește Mausoleul din Halicarnas – una dintre cele șapte minuni ale lumii antice.De asemenea pe lista principalelor atractii turistice se regasesc si: Bodrum Castle, Zeki Muren Arts Museum, Camel Beach, Bodrum Deniz Müzesi.Va puteti organiza din timp o vacanta in Bodrum,cu un buget destul de echilibrat, avand certitudinea ca veti ramane fascinati !

 

 

 

 

Obiective turistice importante si simboluri al orasului Bodrum: Mausoleul din Halicarnas si Bodrum Castle.

► Va recomandam sa va informati cu referire la locatia exacta si programul de vizita al acestora.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Bodrum, ruta Bucuresti-Bodrum in perioada 03-12 mai 2019:

 

 

Rezultatul ofertelor de cazare: ★★ The Marmara Bodrum - Adult Only ★  Doria Hotel Bodrum​ ★  El Vino Hotel & Suites​ ★  si  ★  Ramada Resort Bodrum​ ★★

► Daca v-ati informat cu privire la ofertele de cazare in sectiunea Hotelsva recomandam sa va faceti rezervare mai din timp.

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?