SPRING HOLIDAY IN DUBAI 06/02/2019
Dubai este unul dintre cele sapte emirate care formeaza Emiratele Unite.Are o lunga traditie comerciala care a atras vizitatori din Orientul Mijlociu si regiunile invecinate. In prezent este gazda pentru un numar impresionant de vizitatori din Occident si Orientul Indepartat. Orasul atrage calatorii care cauta ceva nou si diferit, oferind facilitati internationale si destinatii exotice cu un stil de viata cosmopolitan. Dubai este capitala nedisputata a sporturilor din Orientul Mijlociu, gazduind evenimente de talie mondiala care atrag printre cele mai mari nume impreuna cu sportul respectiv, fie ca e vorbe de golf, tenis, curse de cai, curse de barci, rugbi sau navigatie.De asemenea viata de noapte s-a imbunatatit drastic de-a lungul anilor, avand acum baruri si restaurante deschise publicului in hoteluri.Cu toate acestea, activitatea principala a orasului este turismul, oferind multe activitati si locatii de vizitat. 

Informatii despre zbor: destinatia Dubai, ruta Bucuresti-Dubai in perioada 17-24 aprilie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare: ♦ JA Ocean View Hotel  ♦  Sofitel Dubai Jumeirah Beach​  ♦  Millennium Plaza Hotel Dubai​  ♦  si  ♦ JW Marriott Marquis Hotel Dubai​  ♦  in perioada vacantei, in conditii optime:

► Va recomandam sa consultati si ofertele unitatilor de cazare de 4 stele deoarece au reduceri de pret in aceasta perioada.Accesati sectiunea Hotels pentru a urmari ofertele indeaproape.

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?