SPRING HOLIDAY IN INNSBRUCK 27/03/2019
Innsbruck se află la o înălţime de 575 m şi vă pune la dispoziţie o ofertă culturală de invidiat şi un centru vechi fermecător. Situat într-o culisă montană impresionantă, între lanţul nordic al munţilor Karwendel şi lanţurile pre-Alpilor centrali oraşul vă aşteaptă cu străduţe frumoase şi înguste pentru plimbări lungi. Ca atracţii speciale merită menţionate "Goldene Dachl" - acoperişul de aur în stil târziu gotic, cu aproximativ 2650 plăci de cupru aurite, Annasäule, Hofburg sau o excursie la renumita "Bergisel-Schanze" - pentru sărituri. Ideală pentru fanii schiului şi unică pentru un oraş mare este reţeaua de transport în comun şi apropierea de domeniile schiabile - autobuzele vă duc chiar din centru la domeniile situate la doar câţiva metri depărtare. Innsbruck vă pune la dispoziţie o gamă foarte largă de oferte în ceea ce priveşte Après-Ski şi ofertele de petrecere a timpului liber. Fie că e vorba de petrecere sau seri de cultură, nu veţi duce lipsa a nimic. Am gasit pentru dumneavoastra un zbor cu o escala, operat de compania Austrian Airlines la pret accesibil !

 

 

 

Unul dintre cele mai atractive obiective turistice: Acoperișul Auriu -  o clădire cu bovindou în stil gotic târziu, situată în centrul orașului vechi Innsbruck și este considerat o emblemă a localității.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Innsbruck, cu plecare din: Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti   in perioada 03-12 mai 2019:

 

 

Informatii cu privire la ofertele de cazare: ★★ Hotel Maximilian - Stadthaus Penz ★★   Adlers Hotel Innsbruck​ ★★   AC Hotel Innsbruck​ ★★   si   ★★ Sporthotel Igls​ ★★  in perioada 03-12 mai 2019: 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?