SPRING HOLIDAY IN MALLORCA 17/03/2019
Cea mai mare insula a Spaniei, si una dintre cele mai renumite destinatii de vacanta, Mallorca este situata in Marea Mediterana. In functie de cantitatea de adrenalina, puteti alege tot felul de activitati in aer liber cum ar fi echitatia, scufundarile sau ciclismul montan pe teren stancos. Noaptea, puteti alege fie sa serviti cina, fie sa faceti o plimbare prin Puerto Deportivo sau de-a lungul falezei, fie va puteti bucura de viata de noapte din cluburi sau discoteci. Prin urmare, nu ar fi rau sa credem ca este insula care te poarta catre al saptelea cer, cel al gusturilor si aromelor, unde, mai bine de 2,400 restaurante, fie ca sunt baruri mici, fie ca sunt bistrouri sau cafenele, isi deschid usile, invitandu-va sa va bucurati de unicitate.Datorita cresterii continue a popularitatii sale printre turisti, Mallorca este de obicei asociat ideii de turism in masa, despre care se poate spune ca a schimbat in mod radical fata orasului si a insulei din anii '50 incoace.Si daca inca mai aveti un strop de energie ramas, atunci faceti-va timp sa cunoasteti si fata culturala a orasului Palma de Mallorca, vizitand macar minunata Catedrala Gotica ce dateaza din secolul 13 si care domina golful. Principalele obiective turistice sunt: Castell de Bellver, Palma Aquarium, Tren Soller, Royal Palace of La Almudaina​. Va recomandam sa va informati cu ceva timp inainte despre locatia si programul de vizita al atractiilor turistice. Am gasit pentru dumneavoastra un zbor direct operat de Wizz Air, la un pret excelent !

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Catedrala Gotică din Palma de Mallorca - un edificiu gotic ornamentat, cu vedere la mare, un vitraliu imens si o arcadă din fier forjat realizată de arhitectul Antoni Gaudí.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Palma de Mallorca, pe ruta Cluj - Palma de Mallorca, in perioada 06-13 aprilie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★★ Gran Melia Victoria ★★  Hotel Nixe Palace​ ★★  Petit Palace Hotel Tres ★★  Isla Mallorca & Spa ★★   si   ★★ Hotel Palma Bellver Managed By Melia​ ★★★  in perioada 06-13 aprilie:

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?