SPRING HOLIDAY IN REYKJAVIK 27/01/2019
Islanda este cea de-a doua insula a Europei ca marime dupa Marea Britanie si se intinde pe o suprafata de 103.000 km/2. Este o insula vulcanica situata in Atlanicul de Nord in apropierea cercului polar. Tara are capitala la Reykjavik, este cea mai nordică capitală din lume si cea mai veche capitală a Europei. Situat în sud-vestul Islandei, raspândit pe o peninsulă cu priveliști panoramice izbitoare ale munților și ale Oceanului Atlantic, este centrul guvernului Islandei, administrației și activității economice.Orasul literaturii dedicat UNESCO 2011, Reykjavik este, de asemenea, locuința principalelor institutii culturale din Islanda. Are o scenă înfloritoare în arte si este renumit ca un oras vibrant si creativ, cu o gamă largă de evenimente culturale si o arenă dinamică la nivel local.Este un oras cu potential turistic deosebit, iar printre cele mai frecventate destinatii turistice se numara: Epal Harpa, The Sun Voyager, National Museum of Iceland​, Reykjavík Town Hall, Hallgrimskirkja​.Daca va ganditi la o vacanta, va recomandam sa consultati si cateva date meteorologice deoarece Islanda este in functie de perioadele anului, o destinatie putin racoroasa.

Informatii despre zboruri: destinatia Reykjavik, Islanda in perioadele 11-19, 20-27 si 22-29 martie 2019:

Informatii cu privire la unitatile de cazare, la hotelurile: ♦♦ Alda Hotel Reykjavik ♦  Hilton Reykjavik Nordica​  ♦ Icelandair Hotel Reykjavik Natura ♦  Hotel Reykjavik Centrum​ ♦ si  ♦ Fosshotel Reykjavik ♦  in conditii optime:

► Puteti sa consultati la alegerea dumneavoastra ofertele de cazare, in sectiunea Hotels.

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?