SPRING HOLIDAY IN TOULOUSE 19/02/2019
Toulouse, cel de-al patrulea oras ca marime din Franta, centrul cultural si economic al sudului Frantei, oras universitar din 1230, se situeaza pe malul drept al Garonului si pe Canalul Midi.Orasul dispune de parcuri, gradini si piete, peste 1000 ha de zone de recreere, terenuri de sport, un parc de expozitii si  peste 200 km de piste pentru biciclete. Cunoscut drept „Orasul Roz” datorita numeroaselor cladiri din caramida roz, Toulouse este centrul aviatiei si al industriei spatiale franceze. Cele mai frecventate obiective turistice in ultimii ani sunt: Basilique Saint-Sernin de Toulouse, bazilică medievală cu moaștele a 128 de sfinți. Cité de l'espace, atracție cu tematică spațială, incluzând un cinema IMAX și un planetariu, plus expoziții și zonă pentru copii.Musée des Augustins​, Botanical Garden​ dar si altele.De asemenea in Toulouse si in suburbia orasului, transportul in comun este destul de bine dezvoltat si variat.Acesta este reprezentat de o retea de autobuze, trenuri , taxiuri si metro-uri..Va recomandam sa fiti bine informati si cu privire la atractiile turistice si la programul de vizita al acestora.

 

Informatii despre zbor: destinatia Toulouse, in perioada 14-20 martie 2019:

Informatii despre ofertele de cazare: ★★ Crowne Plaza Toulouse ★  Le Grand Balcon​ ★ Hotel de Brienne​ ★ Novotel Toulouse Centre Wilson​ ★  si  ★  Mercure Toulouse Centre Wilson Capitole​ ★ in perioada vacantei:

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?