SPRING IN ALGARVE 07/04/2019
Algarve este o regiune din sudul Portugaliei. Coincide cu districtul Faro, care îşi are centrul politic, administrativ şi cultural în oraşul Faro, cunoscut şi pentru Aeroportul Internaţional Faro sau Universitatea Publică din Faro.Datorită condiţiilor naturale, climaterice, dar şi economice, create în regiune, aceasta se socoteste cea mai populata din Portugalia, iar în perioada de vara, populatia creste aproape de trei ori, ajungand la 7 milioane, pe contul turistilor străini.Pe langa plajele si restaurantele sale, Algarve a investit destul de mult în crearea unei reţele de terenuri de golf, ceea ce i-a garantat un loc sigur printre turistii iubitori de a petrece timpul activ..Acest minunat tinut se împarte în mai multe regiuni: Barlavento, Serra Algarvia şi Sotavento, fiecare dintre acestea avand în componetă anumite oraşe si puncte turistice. Aceasta regiune a Portugaliei cuprinde urmatoarele municipalitati: Albufeira, Alcoutim, Aljezur, Castro Marim, Faro, Lagoa, Lagos, Loulé, Monchique, Olhão, Portimão, São Brás de Alportel, Silves, Tavira, Vila do Bispo si Vila Real de Santo António. Preferata de fenicieni, cartaginezi si celti, cantata de poetii mauri, vizitata de milioane de turisti, Algarve se poate lauda cu o cultura diversa.De asemenea Portimao este unul dintre cele mai mari şi mai atractive oraşe, cartea de vizită a acestuia fiind restaurantele si localurile care oferă vizitatorilor o gamă largă de alegere a bucatelor traditionale. Principalele atractii turistice sunt: Praia da Rocha​, Praia Grande​, Praia dos Caneiros​, Parque Municipal das Fontes​. Astazi va propunem o vacanta de neuitat in Algarve, la pret accesibil !

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Praia Dona Ana -  adapostita de stanci, nisipul de buna calitate si apele calme si clare fac din aceasta plaja una dintre cele mai reprezentative pentru Algarve.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Algarve (Faro), ruta Bucuresti-Faro in perioada 10-17 mai 2019:

 

 

Am ales cele mai atractive oferte de cazare: ★★ Hotel Eva Faro ★★  Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels of the World​ ★★  Hospedaria Frangaria​ ★★  si  ★★ Quinta dos Poetas Nature Hotel & Apartments​ ★★  in perioada 10-17 mai:

► Va recomandam sa consultati sectiunea Hotels pentru informare.

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?