SPRING IN ANTALYA 29/03/2019
Antalya este cea mai mare statiune de pe litoralul mediteranean al Turciei.Orasul este o destinatie turistica caracterizata de o clima mediterana cu veri fierbinti si uscate, si cu ierni caldute si ploioase, unul dintre motivele pentru care valuri tot mai mari de turisti il aleg ca destinatie de vacanta nu doar pe timpul verii dar si pe timpul iernii.Ofera oportunitati nenumarate de petrecere a vacantei fiind un oras atractiv si pitoresc, cu bulevarde captusite cu palmier, strazi inguste si intortocheate, cu hoteluri luxoase si servicii ireprosabile.Cele mai frecventate atractii turistice: Hadrian's Gate, Antalya Museum, Antalya Aquarium, Kurşunlu Waterfall si Karaalioglu Park. Printre locurile cele mai vizitate se numara portul turistic foarte atractiv, cartierul vechi dar fermecator Kaleici si plaje incantatoare. Antalya se numara printre cele mai vizitate orase din Turcia deoarece presteaza servicii de calitate la preturi destul de rezonabile. Am gasit un zbor cu o escala operat de Pegasus Airlines, la pret accesibil !

 

 

 

Unul dintre cele mai atractive obiective turistice: Hadrian's Gate - un pod roman cu 3 arcuri de triumf, construit pentru a marca vizita Împăratului Hadrian din 130 e.n.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Antalya, ruta Bucuresti-Antalya in perioada 19-28 mai 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Rixos Downtown Antalya ★★  Ramada Plaza Antalya​ ★★  Best Western Plus Khan Hotel​ ★★  si  ★★ Holiday Inn Antalya - Lara​ ★★  in perioada 19-28 mai 2019:

► Va recomandam sa urmariti cu atentie ofertele de cazare in sectiunea Hotels deoarece pot aparea mici diferente de pret.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?