SPRING IN BARCELONA 22/03/2019
Barcelona este capitala Cataloniei, o comunitate autonomă din nord-estul Spaniei. Este de asemenea al doilea cel mai mare oraș al Spaniei, după Madrid. Populația orașului este de aproximativ 1,6 milioane, iar a zonei metropolitane de aproximativ 3 milioane. Barcelona oferă o oportunitate unică pentru turisti, de a se plimba de la rămăsitele romane spre cetatea medievală si spre orasul modern cu bulevardele sale deschise, cu toate intersecțiile lăsate largi de colturile clădirilor tăiate în mod unic. Centrul istoric al orașului este aproape plat, în timp ce orasul modern se întinde spre dealurile înconjurătoare, având străzi ce cresc în altitudine, ce aduc aminte de San Francisco.Printre cele mai cautate si vizitate obiective turistice se regasesc: Casa Batlló, La Sagrada Familia​, Casa Milà​, Picasso Museum, Palau de la Música Catalana​ si Cathedral of Barcelona​. Asadar, daca doriti sa va planificati o vacanta in Barcelona, cel mai indicat ar fi sa va informati cu ceva timp inainte, cu privire la atractiile turistice si programul saptamanal al acestora !

 

 

Unul dintre cele mai frecventate obiective turistice: Parcul Güell -  un parc cu elemente arhitectonice deosebite, situat în partea superioară a colinei El Carmel în districtul Gracia al Barcelonei, Catalonia, Spania. Se află din 1984 printre locurile din patrimoniul mondial UNESCO.

 

Informatii despre zbor: destinatia Barcelona, ruta Bucuresti-Barcelona in periaoda 10-17 mai 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★★ Hotel Barcelona Universal Barcelona ★★  W Barcelona​ ★★  Eurostars Grand Marina​ ★★  Majestic Hotel & Spa Barcelona GL​ ★★  si  ★★  Barcelo Raval​ ★★★  in perioada 10-17 mai 2019:

  

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?