SPRING IN DORTMUND 16/02/2019
Unul dintre centrele industriale ale Germaniei, Dortmund este printre puținele orașe europene de astfel de dimensiuni ce traversează o perioadă de boom economic. Adevărată atracție pentru imigranți datorită numeroaselor oportunități, Dortmund este un oraș de o vitalitate aparte, care a trecut prin schimbări uriașe, în ultimii ani.Este centrul uneia dintre cele mai mari conurbații din EuropaRegiunea Râului Ruhr, în care locuiesc peste 18 milioane de oameni. Totodată, este cel mai important oraș din Renania de Nord-Westfalia, landul german cu cea mai numeroasă populație și cea mai mare putere economică.In ultima perioada, printre cele mai frecventate atractii turistice sunt: Westfalenpark, un parc vast cu trandafiri, mini-tren, turn cu platformă de observare și cafenea, plus evenimente în aer liber, Dortmund Zoo, grădină zoologică cu habitate naturale pentru aproximativ 250 de specii, inclusiv de origine sud-americană, ​German Football Museum​, muzeu național cu expoziții și instalații multimedia care prezintă istoria fotbalului din Germania.Acestea sunt doar trei din zecile de atractii.Cel mai indicat ar fi sa va informati cu referire la locatia obiectivelor turistice dar si la programul de vizita al acestora.

 

Informatii despre zboruri: destinatia Dortmund, ruta Bucuresti-Dortmund in perioadele 20-27 martie, 04-07 si 08-10 aprilie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare: ♦♦ Stays Design Hotel Dortmund ♦  Radisson Blu Hotel Dortmund ♦ Dorint An den Westfalenhallen Dortmund​ ♦ si ♦ Boutique 102 Dortmund City​ 

► Va informam ca preturile ofertelor de cazare pot sa difere in functie de perioada.Va recomandam sa le consultati cu atentie in sectiunea Hotels.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?