SPRING IN HAMBURG 15/02/2019
Hamburg este numele unuia din cele 16 landuri federale ale Germaniei.Ca teritoriu este identic cu orașul, mai precis cu statul-oraș numit oficial "Orașul liber și hanseatic Hamburg" (în germană Freie und Hansestadt Hamburg). Primarul orașului este în același timp și președintele guvernului de land, guvern care în Hamburg poartă numele "senat". În prezent este principalul port german. Are 1,8 milioane de locuitori și este astfel al doilea oraș ca număr de populație din Germania și al șaptelea din Uniunea Europeană.Cele mai des vizitate obiective turistice sunt: Elbphilharmonie, fiind cea mai înaltă clădire a orașului, emblematica sală de concerte Herzog & de Meuron, Miniatur Wunderland, o expoziție feroviară extinsă, în expansiune, bazată pe locații faimoase din întreaga lume, cu tururi asistate.Alster este o atractie iubita de localnici si turisti, un lac artifical, situat in centrul Hamburgului, bucuria celor care iubesc plimbarile pe apa, cu vaporasul cu aburi sau barcile de agrement.Fie ca alegeti sa va petreceti ziua plimbandu-va pe apele lacului, fie ca alegeti sa va relaxati intr-o cafenea sau un restaurant de pe mal, Alster iti va oferi prilejul de a te bucura de natura fara doar si poate.Sunt de asemenea si alte obiective turistice sau locuri deosebite care pot fi vizitate in acest oras de vis, trebuie doar sa va informati cu privire la locatia acestora.

 

Informatii despre zboruri: destinatia Hamburg, ruta Bucuresti-Hamburg in perioadele 12-19 iunie, 28iunie-03 iulie si 10-16 iulie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare: ♦♦ Hotel Atlantic Kempinski Hamburg ♦  Grand Elysee Hamburg​ ♦  Park Hyatt Hamburg ♦  Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten​ ♦  si ♦ Hotel Hafen Hamburg​  ♦♦

► Va recomandam sa consultati ofertele de cazare cu atentie deoarece pot aparea mici diferente de pret la o anumita perioada de timp.

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?