SPRING IN KRAKOW 11/02/2019
Cracovia este unul dintre cele mai vechi si mai mari municipii din Polonia.In mod traditional, a fost considerata ca fiind unul dintre municipiile importante ale Poloniei din punct de vedere artistic, cultural si stiintific. Reprezintă totodata fosta resedinta a regilor polonezi si este considerata de multi ca fiind inima Poloniei, avand o istorie de peste 1000 de ani.Cracovia este un oras capricios si cu greu rezisti sa nu te indragostesti de ale sale parcuri si strazi."Ramasitele" Cortinei de Fier pot fi inca identificate in palidul relief urban ilustrat de zonele gri ale orasului si de suburbiile identice.In prezent, orasul isi adauga la blazonul indelungatei sale existente, atributul de "capitala a artei si tineretii”. In lunile mai-iunie, in timpul anualelor "Zile ale Cracoviei", are loc aici "Juwenalia”, un carnaval studentesc in care tinerimea universitara sustine examenul la talent si inovatie artistica.Situat in Valea Vistulei superioare, actualmente capitala de voievodat, orasul-port este vizitat cu incantare de peste 7 milioane de turisti anual.

 

Informatii despre zbor: destinatia Cracovia, ruta Bucuresti-Cracovia in periada 15-22 mai 2019:

Informatii cu privire la hotelurile: ► Sheraton Grand Krakow ♦  Radisson Blu Hotel Krakow ♦  Hotel Stary ♦ Hotel Copernicu​s  ♦  si ♦ Metropolitan Boutique Hotel​ 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?