SPRING IN LAMEZIA TERME AND TROPEA 14/03/2019
Lamezia Terme este un oras din Italia care a fost înfiintat în 1968, datorită unificării a trei orașe separate din provincia Catanzaro. Acesta este situat în partea centrală a Calabriei, o zonă celebră pentru peisajele sale frumoase. Orasul este situat între stâncile coastei Tyren si dunele de nisip ale coastei Ionice, chiar la sud de Silas, un platou în inima Mediteranei. Cand va ganditi la Tropea,  va gânditi defapt la soare, mare si viziuni de neuitat. Acest oras frumos este situat în provincia Vibo Valentia de-a lungul coastei zeilor, numit si Costa Bella pentru viziunile sugestive si apropierea sa de splendidele Insule Eoliene. Cu vedere spre Marea Tireniană, Tropea este, de fapt, unul dintre cele mai încântătoare locuri de pe coasta Calabriei. Printre cele mai populare obiective turistice se numara: Rotonda Beach, Artistic Creations The Lighthouse, Santuario di Santa Maria dell'Isola di Tropea, Spiaggia Michelino si Spiaggia Michelino.Fără îndoială, marea cristalina si nisipul alb reprezintă o atractie puternică pentru relaxarea de vară, dar pentru cei care iubesc viata subacvatică nu este nimic mai sugestiv decât să se scufunde în aceste ape. De asemenea există plantatii de citrice, maslini si potgoriile care înconjoară întreaga zonă reprezentand o destinatie interesantă pentru o excursie în mediul rural înconjurător. În oras, în schimb, o plimbare prin centrul orașului, alcătuită din străzi si piete înguste, la care bisericile si palatele nobile au vedere, este ideal pentru mersul pe jos și oprirea în locuri caracteristice, dar și pentru a admira, de la Corso Vittorio Emanuele, o panoramă splendidă. Facand referire la mijlocul de transport, precizam ca in perioada vacantei, distanta dntre Lamezia Terme si Tropea se poate parcurge cu trenul (Trenitalia) si costa 10 euro dus-intors, durata calatoriei fiind de aproximativ 40-50 de minute. Va recomandam totusi sa va documentati cu privire la intervalele orare dar si la alte mijloace de transport disponibile.

 

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Lamezia Terme, plecare: din Bucuresti, in perioada 07-10 aprilie 2019:

 

 

Ofertele de cazare selectate ( Lamezia Terme si Tropea): ★★★  Bram Hotel  ★★  Savant Hotel  ★★  si  ★★ Hotel Tropis ★★  in perioada 07-10 aprilie:

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?