SPRING IN MALTA 26/01/2019
Malta este una dintre cele mai spectaculoase insule europene si o destinatie de top pentru intreaga familie.In primul rand aici totul este aproape, neasteptat si foarte accesibil, dar insulele malteze sunt mai mult decat un muzeu in aer liber. Grupul de insule emana o placere aproape palpabila. Puterea lor de atractie consta intr-un amestec, unic in felul sau, intre vechi si nou si in felul in care aici istoria acompaniaza prezentul.Majoritatea turistilor prefera sa viziteze cel mai frecvent Comino, o mica insula, St. John's Co-Cathedral, Azure Window​ si Blue Lagoon​.In al doilea rand, daca va place sa mancati la restaurant, arta culinara malteza combina cele mai bune ingrediente locale: pestele, fructele de mare, fructele si legumele - cu mancaruri internationale. Si totusi nu exista nimic mai gustos decat painea malteza, proaspat scoasa din cuptorul satului ! Am gasit pentru dumneavoastra cateva oferte la pret incredibil, zboruri din Cluj si Bucuresti.

Informatii despre zboruri: Cluj-Malta, in perioadele 10-17 februarie, 03-10 si 24-31 martie si Bucuresti-Malta, 03-10 si 10-17 aprilie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare, la hotelurile: ♦♦ The Palace - AX Hotels ♦♦  Corinthia Palace Hotel & Spa​ ♦♦  Hotel Phoenicia Malta Valletta​ ♦♦  si  ♦♦  Hugo's Boutique Hotel​ ♦♦ in perioada vacantei:

► Va propunem sa urmariti cu atentie ofertele de cazare deoarece este posibil sa apara mici diferente de pret in anumite perioade.

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?