SPRING IN MULHOUSE 04/02/2019
Mulhouse este un oraș în Franta, sub-prefectură a departamentului Haut-Rin, în regiunea Alsacia. După Strasbourg  este al doilea oraș ca mărime din regiune.Orașul este deservit de Euro-Airport, pe care Mulhouse îl împarte cu Basel și Freiburg.De asemenea se află în centrul unui sistem de cale ferată unde trenurile de mare viteza din Europa se întâlnesc: Rhine-Rhone TGV, "The Rail 2000" dintre Italia și sudul Germaniei; o legătură feroviară directă cu Basel, Elvetia. Mulhouse are mai multe teatre, numeroase săli de spectacole, trei complexe de cinema, în cursul anului având loc nenumărate evenimente culturale. La Filature este un loc cultural unic, care adăpostește Orchestra Simfonică din Mulhouse, Opera Națională și mai multe săli de spectacole.Principalele obiective turistice sunt: Cité de l'Automobile, Zoological and Botanical Park of Mulhouse​, Cité du Train​, Temple Saint-Étienne, Belvédère tower​ si Electropolis Museum​. In ultima perioada, majoritatea turistilor prefera ruta feroviara Mulhouse-Basel, tocmai pentru a vizita si o mica parte din Elvetia.Daca alegeti Mulhouse ca destinatie turistica, va precizam faptul ca veti ramane fascinati ! Totodata va recomandam sa va informatii cu referire la mijloacele de transport disponibile !

Informatii despre zboruri: destinatia Mulhouse, ruta Bucuresti-Mulhouse in perioadele 05-12 si 19-26 martie 2019:

 

 

Informatii cu privire la ofertele de cazare: ♦♦ Holiday Inn Mulhouse  ♦ Mercure Mulhouse Centre  ♦   si  ♦ Hotel du Parc Mulhouse​ ♦

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?