SPRING IN PALERMO 17/02/2019
Palermo este considerat capitala regiunii Sicilia, fiind unul dintre cele mai importante orase ale Mediteranei. Plin de viata, modern, distinct, Palermo atrage turistii prin atmosfera tangibila, fiind un mare port, iar aeroportul international este accesibil din numeroase colturi ale lumii, inclusiv Romania. In ciuda faptului ca mare parte a orasului a fost distrusa in timpul celui de al doilea Razboi Mondial, a ramas cu cladiri importante din punct de vedere istoric si arhitectural si o multime de locuri ce merita vazute.In prezent, Palermo este un oras modern, cu un ritm alert de viata si numeroase obiective interesante, mai ales vechi monumente si cladiri, totul intr-un amestec de influente traditionale, arabe si chiar nordice.Am gasit pentru dumneavoastra o vacanta la un pret excelent !

 

Informatii despre zboruri: destinatia Palermo, ruta Bucuresti-Palermo in perioadele 26februarie-05 martie, 12-19 martie si 04-11 aprilie 2019:

Ofertele de cazare:  ♦♦  Grand Hotel Wagner ♦  Ibis Styles Palermo President Hotel​ ♦  Eurostars Centrale Palace​ ♦  Hotel Palazzo Sitano ♦  si  ♦ Grand Hotel Piazza Borsa​ ♦♦

► Va recomandam sa urmariti ofertele de cazare pentru fiecare perioada a vacantei.

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?