SPRING IN PALERMO 20/03/2019
Palermo este considerat capitala regiunii Sicilia, fiind unul dintre cele mai importante orase ale Mediteranei. Plin de viata, modern, distinct, Palermo atrage turistii prin atmosfera tangibila, fiind un mare port, iar aeroportul international este accesibil din numeroase colturi ale lumii, inclusiv Romania. In ciuda faptului ca mare parte a orasului a fost distrusa in timpul celui de al doilea Razboi Mondial, a ramas cu cladiri importante din punct de vedere istoric si arhitectural si o multime de locuri ce merita vazute. In prezent, Palermo este un oras modern, cu un ritm alert de viata si numeroase obiective interesante, mai ales vechi monumente si cladiri, totul intr-un amestec de influente traditionale, arabe si chiar nordice. Numeroși turiști sunt atrași în oraș datorită climei mediteraneene, a mâncărurilor și restaurantelor renumite, a clădirilor în stil gotic și baroc și nu în ultimul rând datorită vieții de noapte intense, dar și pentru că există o varietate de zboruri ieftine spre Palermo. Noi am gasit pentru dumneavoastra un zbor la pret mai mult decat excelent !

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Teatro Massimo, un teatru de operă situat în Piazza Verdi din Palermo.Acesta este cel mai mare din Italia și unul dintre cele mai mari din Europa, renumit pentru acustica perfectă.

► Va recomandam sa va informati cu privire la locatia exacta a obiectivului turistic.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Palermo, cu plecare din: Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioada 04-09 aprilie 2019:

 

 

Ofertele de cazare selectate: ★★ Grand Hotel Villa Igiea Palermo MGallery by Sofitel ★★  Eurostars Centrale Palace​ ★★   Hotel Palazzo Sitano​ ★★  Grand Hotel Piazza Borsa​ ★★   si   ★★  Quintocanto Hotel & Spa​ ★★   in perioada urmatoare:

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?