SPRING IN WARSAW 24/01/2019
Varsovia este capitala si cel mai mare oras al Poloniei. Este situata pe raul Vistula, la egala distanta fata de Marea Baltica si Muntii Carpati.Principalele obiective turistice preferate de catre turisti sunt: Łazienki Park, The Royal Castle in Warsaw, Palace of Culture and Science, Warsaw Rising Museum​, Wilanów Palace​, Old Town Market Place​.De asemenea palatele, bisericile si cladirile  afiseaza o bogatie de culori si detalii arhitecturale.Orasul are exemple minunate de arhitectura din perioadele renascentista, gotica, baroca si neoclasica , toate situate in apropiere de centrul orasului.Spatiul verde acopera 40% din suprafata Varsoviei, incluzand o gama larga de structuri, de la mici parcuri de cartier, spatii verzi de-a lungul strazilor si in curti, la alei de copaci in mari parcuri istorice, zone de conservare a naturii si padurile urbane la marginea orasului.Asadar, Varsovia se numara printre cele mai intretinute si curate orase, fiind o destinatie pe placul tuturor turistilor.

Informatii despre zboruri: destinatia Varsovia, perioadele 18-22 martie si 15-18 aprilie 2019:

 

Informatii cu privire la ofertele cazarii, la hotelurile: Novotel Warszawa Centrum ,  InterContinental Warszawa​  Warsaw Marriott Hotel​ ,  Sofitel Warsaw Victoria​  si  The Westin Warsaw​  in perioadele urmatoare:

► Optional, puteti consulta si ofertele unitatilor de cazare de 4 stele deoarece au preturi foarte accesibile in aceste perioade ale anului.

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?