SPRING IN ZAKYNTHOS 07/03/2019
Despre Zakynthos se spune ca a fost insula preferata de Artemis si Apollo pentru peisajele sale idilice, pentru minunatele plaje nisipoase, apele adanci, clare si albastre, pesterile de la malul marii, apusurile magice si climatul bland. Si dumneavoastra veti indragi insula pentru aceleasi motive, dar si pentru cantecele calme, mediul ospitalier, atmosfera relaxata si cultura de aici. Insula Zakynthos este vestita pentru frumusetea plajelor sale largi si nisipoase ( din Vassilokos, Laganas, Kalamaki, Tsilivi si Alykes) si pentru broastele testoase Caretta - Caretta, specie protejata de lege. Vegetatia insulei este bogata si verde mai ales in zonele mai inalte de deal ale insulei, cu plantatii de maslini, citrice si paduri de pini. Plajele sunt rasfirate pe coasta de nord, sud si est, dar cele mai frumoase si mai intinse se afla in sud, unde s-a dezvoltat un puternic centru turistic care annual atrage numerosi vizitatori din Anglia, Germania, dar si din restul tarilor din Europa.Pestera Abastra, golfurile, plaja Navaggio, este o imagine reprezentativa a insulei in toata lumea si unul din punctele turistice cele mai vizitate. Puteti alege sa faceti plaja si sa innotati in apele cristaline ale marii, scufundari sau o croaziera in jurul insulei, expeditii montane sau doar relaxare in atmosfera deosebita si linistita de aici.

 

 

Informatii zbor: destinatia Zakynthos, ruta Bucuresti-Zakynthos in perioada 11-14 aprilie 2019:

 

 

Am ales cele mai atractive oferte de cazare: ★★ Iakinthos Tsilivi Beach ★★  Diana Hotel Zakynthos​ ★★  si  ★★ Palatino Hotel Zakynthos​ ★★ in perioada 11-14 aprilie:

► Cel mai indicat ar fi sa consultati ofertele de cazare in sectiunea Hotels. Alte unitati de cazare recomandate: ★★ Exensian Villas & Suites ★★  si  ★★ Phoenix Hotel Zakynthos​ ★★ 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?