SPRING WEEKEND IN ATHENS 22/01/2019
Atena este capitala Greciei si a cunoscut o evolutie glorioasă, mai ales în Grecia Antică, fiind locuită de oameni încă din Epoca Bronzului si guvernată până în jurul anului 1000 î.C. de regi ionieni.Oraşul îşi ia denumirea de la zeiţa Atena, care simbolizează în mitologia greacă înţelepciunea.Legenda spune că zeii Atena şi Ares au descoperit oraşul şi se certau pentru a pune stăpânire pe el. Ares a oferit locuitorilor un cal pentru război, iar Atena a îmblânzit calul şi a dăruit măslinul.In prezent aceasta destinatie cuprinde o multitudine de elemente turistice si de atractii care pot oferi oricarui vzitator o fascinatie deosebita.Obiectivele turistice cele mai des cautate si vizitate sunt: Acropolis of Athens, Parthenon, Syntagma Square​ dar si altele.Insa cea mai renumita atractie ramane Acropolis of Athens sau in traducere: Acropola din Atena care a fost înscrisă în anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.Va propunem sa consultati cu toata incredere sectiunile Hotels si Flights pentru informare cu privire la zborurile disponibile Bucuresti-Atena si preturile mai mult decat rezonabile a unitatilor de cazare !

Rezultatele zborurilor catre Atena, in perioadele 22-25 si 28-31 martie 2019:

Rezultatul cazarii la hotelurile: ♦♦  Royal Olympic Hotel ♦ Electra Palace Hotel Athens ♦  The Athens Gate Hotel ♦ si ♦ Melia Athens​ ♦ in perioadele 22-25 si 28-31 martie:

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?