SPRING WEEKEND IN VIENNA 28/01/2019
Viena este un oras splendid, cu cladiri in stil baroc, ce a fost vreme de secole centrul Imperiului Habsburgic.Mostenirea culturala a orasului e in mare parte muzicala, mari comporzitori precum Strauss, Brahms, Beethoven, Schubert, Haydn si Mozart au trait si au concertat aici. In zilele noastre, Orchestra Filarmonica din Viena si Opera de stat, mentin vie traditia orasului, sustinand mai multe concerte de muzica clasica decat in oricare alt oras al lumii.Marea majoritate a atractiilor turistice se gasesc in centrul orasului, fiind destul de usor de vizitat chiar pe jos sau folosind metroul pentru cateva statii.Aici pot fi vazute o serie intreaga de muzee, biserici si alte obiective turistice de mare interes, ca de exemplu: Catedrala Sfantul Stefan, Muzeul de istorieParcul PraterPalatul Imperial HofburgRathaus.Un city break foarte ieftin de 8 martie, la pachet cu weekend, intr-una dintre cele mai frumoase si elegante capitale europene. Multe zboruri disponibile din Bucuresti si Cluj, optiune de cazare in hotel de 4* !

Informatii despre zboruri: Bucuresti-Viena in perioadele 5-9 si 7-10 martie si Cluj-Viena, 6-10 martie 2019:

► Alt zbor disponibil: Bucuresti-Viena 07-12 martie

Informatii cu privire la ofertele de cazare: ♦♦ Hilton Vienna  ♦ 25hours Hotel Beim Museumsquartier​ ♦  Hilton Vienna Danube Waterfront​  ♦  Austria Trend Hotel Savoyen Vienna​ ♦♦  si ♦ Parkhotel Schonbrunn​ ♦ in perioada vacantei:

► La anumite perioade de timp pot aparea diferente de pret.Va recomandam sa urmariti oferte indeaproape.

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?