SPRING WEEKEND ISTANBUL 29/01/2019
Istanbulul este singurul oraș din lume ce se întinde pe malurile a două continente, Europa si Asia, fiind situat in nord-estul Mării Marmara.Orasul este destinat sa fie capitala, iar in prezent pastreaza urmele unor civilizatii trecute, si reprezinta, cu toata splendoarea si misticismul sau, o armonioasa legatura intre Est si Vest, trecut si prezent, antic si modern. Este unul dintre orasele cu cea mai bogata istorie, cat si unul dintre cele frumoase, incantatoare si vii orase din lume. Are o atmosfera numai a lui, cu stilul sau de viata, oamenii sai, atractiile sale. Aici trebuie sa aveti grija cum va petreceti timpul pentru ca orasul are multe de oferit turistilor de pretutindeni Vechile palate, moscheile din epoca otomana, bisericile, bazarul si toate celalalte sunt locuri minunate care merita vizitate.Multe zboruri disponibile cu TAROM sau Turkish Airlines !

Informatii despre zboruri: destinatia Istanbul, in perioadele 19-22 februarie, 14-17 martie si 26-30 martie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare: ♦♦ Hilton Istanbul Bomonti  ♦  Hotel Sultania​ ♦  Rixos Pera Istanbul​  ♦  Radisson Blu Hotel Istanbul Sisli​ ♦  si  ♦  InterContinental Istanbul​ ♦  in perioada urmatoare:

► Va recomandam sa urmariti ofertele de cazare in perioadele urmatoare tocmai pentru a nu aparea diferente de pret.La alegerea dumneavoastra puteti cauta si alte oferte de cazare selectand sectiunea Hotels.

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?