STEREOPHONICS IN DUBLIN 01/04/2019
Dublin este capitala si totodata cel mai mare oras a Irlandei, fiind situat pe malurile râului Liffey. Printre cele mai vizitate atractii turistice se regasesc: Dublin Castle, Temple Bar​, Phoenix Park, St Stephen's Green, St Patrick's Cathedral si National Gallery of Ireland.​De asemenea se găsesc cele mai mari si prestigioase muzee din Irlanda: Muzeul Irlandez de Artă Modernă,  Galeria Municipală Hugh Lane, Biblioteca Chester Beatty.Daca doriti sa organizati o vacanta in aceasta destinatie, va recomandam sa va informatii cu referire la obiectivele turistice si la mijloacele de transport disponibile. De curand am aflat de un nou eveniment: ♦ Stereophonics ♦ este o formatie rock ce a fost fondata in 1992 in Tara Galilor. Până în prezent formația a lansat opt albume de studio, cel mai recent fiind în 2013, ''Graffiti on the Train''. Anul acesta artistii vor avea un turneu in UK si Irlanda. Noi va recomandam sa ii ascultati la Dublin pe 6 iulie, la Trinity College si sa petreceti un weekend prelungit in capitala Irlandei. Biletul pentru concert este 52 € si poate fi achizitionat online. Noi am gasit pentru dumneavoastra un zbor direct, pe ruta Bucuresti-Dublin operat de compania low-cost Ryanair, la pret accesibil !

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: Trinity College Dublin

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Dublin, ruta Bucuresti-Dublin in perioada 04-07 iulie 2019:

► Va recomandam sa urmariti zborul in sectiunea Flights deoarece pot aparea mici modificari de pret.

 

 

Oferte de cazare selectate (in apropiere de Trinity College):  ★★ The Westbury Hotel ★★  The Shelbourne Dublin A Renaissance Hotel ★★  Fitzwilliam Hotel Dublin​ ★★  Brooks Hotel ★★   si   ★★ Radisson BLU Royal Hotel Dublin​ ★★  in perioada 04-07 iulie:

► Puteti sa va faceti rezervare mai din timp si sa va informati cu privire la locurile disponibile.

 

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?