SUMMER HOLIDAY IN DUBAI 14/03/2019
 

Dubai este situat in sudul Golfului Persic din Peninsula Arabica, fiind atat un oras cat si un emirat din Emiratele Arabe Unite. Fiind amplasat strategic, acesta a fost un nod comercial important din cele mai vechi timpuri. Un lider in curs de dezvoltare in economia mondiala.Orasul are de asemenea, multe de oferit turistilor si este o piata in plina expansiune imobiliara. Arhitectura impunatoare si cultura sofisticata fac Dubaiul unul dintre cele mai frumoase destinatii turistice din lume. Printre cele mai frecventate obiective turistice se numara Burj Khalifa, Dubai Mall, un centru comercial si de agrement, cu magazine, plus un patinoar, un acvariu si un cinematograf, Dubai Miracle Garden, Plaja Jumeirah, Dubai Museum dar si altele​. Viata de noapte s-a imbunatatit drastic de-a lungul anilor, avand acum baruri si restaurante deschise publicului in hoteluri, fiecare avand un specific.In schimb, activitatea principala a orasului este turismul, oferind multe activitati si obiective turistice de vizitat.Regulile nu sunt atat de stricte si este probabil cel mai frumos si mai curat oras din Orientul Mijlociu ! Alegerea unei oferte de sejur este o idee excelenta atunci cand doriti sa faceti plaja in extrasezon. De fapt, in Dubai nu exista extrasezon. Clima este extrem de calda si turistii pot veni la plaja inclusiv toamna si iarna, bucurandu-se de soare.

 

Un simbol al orasului: Burj Khalifa, zgarie-nori din Dubai, cea mai inalta structura arhitectonica din lume: 

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Dubai, plecari: din Cluj, in perioada 01-08 iunie si din Bucuresti, in perioada 09-16 iunie 2019: 

 

 

 

Rezultatul ofertelor de cazare selectate: ★★ Sofitel Dubai Jumeirah Beach ★  Millennium Plaza Hotel Dubai​ ★  Radisson Blu Hotel Dubai Deira Creek​ ★  Arabian Courtyard Hotel & Spa​ ★  si  ★ Four Points by Sheraton Bur Dubai​ ★★

► Va recomandam sa urmariti in sectiunea Hotels ofertele de cazare din ambele perioade.

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?