SUMMER HOLIDAY IN DUBROVNIK 15/02/2019
Numita si perla turismului croat, Dubrovnik a reprezentat intotdeauna tezaurul bogatiei arhitectonice si culturale pentru turisti, iubitorii de cultura si artisti, zidurile si fortaretele vechiului oras fiind incluse in lista UNESCO a mostenirilor culturale. Principalele obiective turistice sunt: Muralles de Dubrovnik. Lokrum, Dubrovnik Cathedral​, Tvrđava Minčeta​ si Dubrovnik Cable Car​.De asemenea in perioada vacantei au loc urmatoarele evenimente: AKLAPELA, DUBROVNIK MUSICAL SPRING si DUBROVNIK FESTIWINE.Festivalul Aklapela din cele mai bune grupuri vocale croate hrănește cântatul vocal autentic, iar festivalul este numit după cuvintele clap și a cappella.Primăvara muzicală din Dubrovnik este un nou eveniment muzical organizat de Orchestra Simfonică din Dubrovnik. Acesta este un ciclu de concerte de muzică clasică care se va desfășura între 12 și 26 aprilie 2019. Acesta este conceput pentru a îmbogăți oferta culturală din oras.Al treilea eveniment reprezintă un privilegiu extraordinar și o provocare pentru vinificatorii locali. Acesta aduce mii de vizitatori curioși în pivnița lor în fiecare an, iar mulți dintre ei au cunoștință despre vin.Festivalul va reuni peste 100 de vinificatori regionali care vor putea să-și prezinte vinurile multor profesioniști și vizitatori de vinuri.Acestea sunt de calitate superioară si de soiuri autentice. Reprezintă un avantaj competitiv, puternic și valoros al acestei zone.

 

Informatii despre zboruri: destinatia Dubrovnik, ruta Bucuresti-Dubrovnik in perioadele 10-18 iunie, 12-18 si 22-29 iulie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare: ♦♦ Hotel Lapad  ♦ Rixos Hotel Libertas ♦  Hotel Bellevue Dubrovnik ♦ si  ♦ Ariston Hotel Dubrovnik​ ♦ 

► Pentru siguranta va recomandam sa consultati ofertele de cazare pentru fiecare perioada in parte, selectand sectiunea Hotels.De asemenea puteti urmari si preturile unitatilor de cazare de 4 stele deoarece sunt reduceri de pret in aceste perioade.

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?