SUMMER HOLIDAY IN HERAKLION 02/04/2019
Heraklion, situat pe coasta nordică a insulei, având 130 de mii de locuitori, este capitala şi centrul comercial, economic şi cultural al insulei. Printre cele mai vizitate obiective turistice se numara: Heraklion Archaeological Museum, Fortăreața Koules, Historical Museum of Crete, Morosini Lions Fountain si Grave Monument of Kazantzakis. De asemenea Heraklion este o regiune foarte vizitata de turistii romani. Aceasta abunda in statiuni turistice moderne, plaje foarte curate si obiective turistice absolut fascinante, astfel ca este o destinatie de vacanta ideala pentru toate varstele. Este si cea mai populata regiune din Creta si un magnet pentru turistii din toate colturile lumii. Gazduieste cel mai mare port din Creta, precum si un aeroport international. Unul dintre principalele motive pentru care Heraklion este o destinație atât de căutată pentru vacanțele de vara este reprezentat de frumoasele sale plaje, unde vă puteți relaxa alături de persoana iubită, familie sau prieteni. Cateva plaje foarte frumoase pe care vi le recomandăm: Ammoudara – perfectă pentru relaxare, dar și pentru scufundări, windsurfing sau alte sporturi pe apă, Lygaria –  această plajă este numai bună pentru relaxare, în special pentru familiile cu copii, Hersonissos – una dintre cele mai cunoscute plaje, unde va puteti bucura de petreceri, sporturi pe apă, scufundări, dar și relaxare. Alte plaje pe care vi le recomandăm: Tsoutsouros, Kokkini Hani, Agiofaraggo, Fodele, Dermatos, Analipsi si Karteros. Cu alte cuvinte, Heraklion este inima Cretei ! Toate acestea sunt motive suficiente să vă doriţi să petreceţi un sejur minunat în Creta. Grăbiţi-vă să vă rezervaţi bilete, vara începe cu Heraklion !

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Cnossos sau Knossos este un sit arheologic situat la 5 km sud-est de Heraklion, capitala insulei Creta, în care se află ruinele unei importante așezări și ale unui palat minoic.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Heraklion, ruta Bucuresti-Heraklion in perioada 06-12 iunie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦  Galaxy Iraklio Hotel ♦♦   GDM Megaron Historical Monument Hotel ♦♦   Aquila Atlantis Hotel​ ♦♦   si   ♦♦ Olive Green Hotel​ ♦♦  in perioada 06-12 iunie:

► Va recomandam sa consultati sectiunea #Hotels si sa va faceti rezervare din timp.

 

 

 

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?