SUMMER HOLIDAY IN MALTA 19/05/2019
Malta este o tara insulara sud-europeana cu capitala la Valletta, fiind una dintre cele mai spectaculoase insule europene, o destinatie de top pentru intreaga familie. Aici totul este aproape, neasteptat si foarte accesibil, dar insulele malteze sunt mai mult decat un muzeu in aer liber. Grupul de insule emana o placere aproape palpabila: puterea lor de atractie consta intr-un amestec, unic in felul sau, intre vechi si nou si in felul in care aici istoria acompaniaza prezentul. Plajele sau golfurile apar la tot pasul, iar multe dintre acestea păstrează relieful stâncos, cu pietre ascuţite, acoperite cu alge şi înnegrite de valurile necontenite ale mării sărate. Există şi zone cu plaje cu nisip fin, cel mai adesea înţesate de turişti, precum şi plaje artificiale, una dintre acestea fiind cea din Saint Julian, amenajată cu nisip adus din Iordania. Malta este in ultima perioada, o destinație turistică populară, cu o climă caldă, numeroase zone de agrement și monumente arhitecturale și istorice, care ofera o fascinatie deosebita oricarui vizitator. Profitati de zborurile accesibile din perioada imediat urmatoare si organizati-va o vacanta in Malta, cu bani putini. Tariful include biletul de avion dus-intors si 7 nopti de cazare la hotel cu rating bun.

 

 

 

 

 

 

Una dintre principalele atractii turistice: Ġgantija -  Două temple conservate din neolitic, printre cele mai vechi monumente din lume și un centru pentru vizitatori.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Malta, plecari din Cluj si Bucuresti in perioadele 02-09, 12-19 iunie si 14-21 iulie 2019:

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ The Palace - AX Hotels ♦♦  Corinthia Palace Hotel & Spa ♦♦  Solana Hotel & Spa​ ♦♦  si  ♦♦ The Waterfront Hotel​ ♦♦  in perioada 02-09 iunie:

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?