SUMMER HOLIDAY IN NICE 05/04/2019
Capitala faimoasei Riviere Franceze, Cote d'Azur, si in egala masura a celor dependenti de soare, mare, istorie, distractie, Nisa nu este doar o destinatie turistica, ci de-a dreptul o escala in "Tara bunului gust si a vacantei perfecte", unde o data ajunsi ne dorim ca timpul sa stea in loc, iar sarmul noptilor mediteraneene ne face sa uitam de toate grijile. Pe lista celor mai reprezentative atractii turistice se afla: Marc Chagall National Museum, Musée Matisse, Muzeul de Artă Modernă și Contemporană, Castle Hill, Catedrala Ortodoxă Rusă Sfântul Nicolae si Parcul Phoenix. Fiecare turist care ajunge in aceste locuri este fascinat si de imbinarea perfecta intre versantii muntosi pe care sunt amplasate cladiri splendide si multitudinea de mici porturi unde stationeaza yachturile, barcile pescarilor si navele de croaziera. Chiar si aeroportul din Nisa surprinde prin amplasarea pistei pe o mica peninsula: o plimbare printre casele in culori pastelate asezate de-a lungul stradutelor inguste poate deveni o adevarata placere. De asemeena este cel mai italienesc oras datorita faptului ca timp de 5 secole (pana in 1862) a apartinut Italiei. In doar cateva cuvinte, Nisa este un oras frumos, viu, plin de culoare si de obiective turistice culturale, muzee, biserici dar si mici parcuri umbrite de palmieri. Precizam ca din Nisa puteti ajunge usor in Monte Carlo sau la Cannes, unele dintre cele mai luxoase orase de pe Coasta de Azur. Va recomandam sa va faceti rezervare din timp deoarece preturile se pot modifica in functie de perioada vacantei.

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Musée Matisse​ -  o vilă elegantă din secolul al XVII-lea cu un muzeu de picturi de Matisse, pictate în mare parte în Nisa.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Nisa, ruta Bucuresti-Nisa in perioada 01-08 iunie 2019:

 

 

Am ales cele mai atractive hoteluri: ★ Hyatt Regency Nice Palais de la Mediterranee ★  Hotel Negresco​ ★  Mercure Nice Promenade Des Anglais​ ★  Novotel Suites Nice Airport ★   si   ★ Mercure Nice Centre Grimaldi​ ★  la inceputul lunii iunie:

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?