SUMMER HOLIDAY IN SPLIT 17/04/2019




Split este al doilea oras ca marime din Croatia, cu aproape 200.000 de locuitori si cel mai mare oras de pe coasta Adriaticii, a carui istorie incepe in antichitate, cand colonistii greci fondau aici prima asezare, cel mai probabil la jumatatea secolului III. Cu siguranta pretul biletelor de avion pe ruta aceasta va creste in lunile urmatoare, asadar noi va recomandam sa faceti rezervarile pentru vacanta de vara din timp. Tara se poate lauda cu una din cele mai impresionante tarmuri marine pe care Europa le ofera turistilor din intreaga lume.Orasul mai este cunoscut si ca epicentrul distractiei din Croatia, zona fiind deseori asemanata cu Ibiza, atat pentru cluburi, cat si pentru plajele superbe. Este o destinatie turistica populara printre romani si mai mereu aflat in topul preferintelor turistilor de pretutindeni. Cu toate ca poate parea un loc prea aglomerat pentru petrecerea vacantei, se pare ca aceasta trasatura nu sperie mai pe nimeni, turistii continuand sa se inghesuie pentru a-si rezerva vacante in aceasta parte a Croatiei. Acest lucru nu ne surprinde daca tinem cont ca Split este unui dintre cele mai fascinante porturi ale Marii Adriatice, un oras istoric remarcabil, ce povesteste despre intelepciunea grecilor, ingeniozitatea romanilor, si cultura bizantinilor, venetienilor, austriecilor si italienilor, care s-au perindat prin aceste locuri. In ultima perioada, cele mai vizitate obiective turistice sunt: Palatul lui Dioclețian din Split, Saint Domnius Cathedral, Marjan Forest Park, insula Hvar si Klis Fortress. Croatia Airlines au preturi foarte bune la zborurile catre Split in perioadele urmatoare, astfel va puteti organiza o vacanta. Va recomandam sa accesati sectiunea Flights pentru informare !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Marjan Forest Park -  un parc, care a fost si este pretuit de cetățenii din Split de generații și este considerat "plămânul orașului".

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Split, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti in perioadele 05-12 10-17 12-19 iunie si 02-09 august 2019:

 

 

 

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 05-12 iunie, la hotelurile: ♦◊ Hotel Atrium Split ♦◊  Hotel Park Split​ ♦◊  Radisson Blu Resort Split​ ♦◊  Marmont Heritage Hotel​ ♦◊   si   ♦◊ Dioklecijan Hotel & Residence​ ♦◊  in conditii excelente !

► Va recomandam sa accesati  sectiunea Hotels pentru a consulta ofertele de cazare disponibile pentru fiecare perioada.

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?