SUMMER HOLIDAY IN TENERIFE 18/04/2019
Insula Tenerife este cea mai mare si cea mai inalta dintre Insulele Canare fiind numita si "Insula Primaverii Vesnice", deoarece temperaturile aici nu coboara sub 20°C si nu depasesc 30°C. Putem spune ca insula se aseamana cu o piramida colosala inconjurata de plaje de o frumusete deosebita.In centrul insulei se intalneste El Teide, masivul muntos cel mai inalt din Spania, cu inaltimea de 3.718 m.Privelistea de pe acest munte intr-una din zilele insorite, este uimitoare: culorile variate ale rocilor vulcanice sunt vazute foarte clar de aici: ocru si ruginiu, negru si bej, de fapt aproape orice culoare pe care v-o puteti imagina.Tenerife e la fel de diversa din punctul de vedere al climei si al reliefului ca alte tari mult mai mari, iar capitala insulei este orasul Santa Cruz de Tenerife. Insula este una dintre putinele destinatii europene unde se poate face plaja tot anul. Cele mai apreciate statiuni din capitala sunt: Playa de Las Teresitas, Auditorio de Tenerife, Museum of Nature and Man, Rural de Anaga Park, Palmetum of Santa Cruz de Tenerife si Parque Marítimo César Manrique. Astazi va oferim o ocazie de neratat pentru o vacanta de vara in Tenerife ! Cu aproximativ 250 euro va puteti rezerva zborul dus-intors din Bucuresti si 7 nopti de cazare la hotel cu rating bun.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Santa Cruz de Tenerife: Auditorio de Tenerife - este o construcție polivalentă, opera arhitectului spaniol Santiago Calatrava Valls. Construcția a început în 1997 și s-a încheiat în 2003.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Tenerife, ruta Bucuresti-Tenerife in perioada 03-10 iunie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Iberostar Grand Hotel Mencey ★★  Silken Atlantida Santa Cruz​ ★★  Gran Melia Tenerife​ ★★ H10 Gran Tinerfe​ ★★  si  ★★ GF Isabel​ ★★ in perioada 03-10 iunie:

► Va recomandam sa consultati sectiunea Hotels si sa urmariti ofertele de cazare disponibile.

 

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?