SUMMER HOLIDAY IN TENERIFE 31/03/2019
Insula Tenerife este cea mai mare si cea mai inalta dintre Insulele Canare fiind numita si "Insula Primaverii Vesnice", deoarece temperaturile aici nu coboara sub 20°C si nu depasesc 30°C. Putem spune ca insula se aseamana cu o piramida colosala inconjurata de plaje de o frumusete deosebita.In centrul insulei se intalneste El Teide, masivul muntos cel mai inalt din Spania, cu inaltimea de 3.718 m.Privelistea de pe acest munte intr-una din zilele insorite, este uimitoare: culorile variate ale rocilor vulcanice sunt vazute foarte clar de aici: ocru si ruginiu, negru si bej, de fapt aproape orice culoare pe care v-o puteti imagina.Tenerife e la fel de diversa din punctul de vedere al climei si al reliefului ca alte tari mult mai mari, iar capitala insulei este orasul Santa Cruz de Tenerife. Insula este una dintre putinele destinatii europene unde se poate face plaja tot anul. Cele mai apreciate statiuni sunt: Playa de las Americas, Los Cristianos si Costa Adeje situate in sudul insulei, Puerto de la Cruz in nord si Las Caletillas in est. Am gasit pentru dumneavoastra un zbor direct pentru luna iunie, operat de Wizz Air la pret accesibil !

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Siam Park​  -  parc acvatic de aventură cu atracții cu tematică thailandeză și tobogane, piscine și plajă pentru familii.  

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Tenerife, ruta Bucuresti-Tenerife  in perioada 07-14 iunie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ GF Gran Costa Adeje ★★   Iberostar Sabila ★★   Adrian Hoteles Roca Nivaria​ ★★   Hotel Jardines de Nivaria ★★   si   ★★  Sheraton La Caleta Resort & Spa​ ★★  in perioada 07-14 iunie:

► Va recomandam sa urmariti indeaproape ofertele de cazare deoarece pot fi reduceri de sezon.

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?