SUMMER HOLIDAY IN ZARAGOZA 08/02/2019
Zaragoza este capitala provinciei spaniole cu acelasi nume si a comunitatii autonome Aragon.Desi este al cincilea oras ca marime din Spania, situat la jumatatea distantei dintre Madrid si Barcelona, nu este unul dintre cele mai cunoscute de turisti. Insa daca va faceti timpul necesar pentru a-i strabate stradutele antice veti descoperi o istorie fascinanta si edificii cu adevarat monumentale.Din fiecare moment important al trecutului au ramas cladiri reprezentative. Astfel, din vechea urbe romana putem admira, chiar si azi, Foro, Murallas, Puerto Fluvial, Teatro Romano si Termas de Caesaraugusta. Unele dintre ele au fost descoperite recent, ceea ce face ca ele sa fie inconjurate de tot felul de blocuri si case noi. Oamenii de aici sunt renumiti pentru prietenia si ospitalitatea lor, bucataria aragoneza este de-a dreptul excelenta si cel mai important, pentru ca orasul nu este atat de mult marcat de turism ca restul destinatiilor din Spania, pastreaza mai multa hispanicitate decat alte orase mai cunoscute sau statiunile de coasta.Unul din lucrurile cu care se mandreste cel mai mult Zaragoza este ca l-a nascut pe unul dintre cei mai apreciati pictori din toate timpurile, Francisco de Goya, care a fost considerat parintele artei moderne. In prezent, orasul  este impartit in doua de raul Ebru, cu multe poduri, precum Puente de piedra, Puente de hierro, Puente de la Almozara.Asadar, daca alegeti aceasta destinatia turistica, sa fiti convinsi ca veti ramane de-a dreptul fascinati !

Informatii despre zboruri: destinatia Zaragoza, ruta Bucuresti-Zaragoza in perioadele 16-23 martie si 02-06 aprilie 2019:

 

Informatii cu privire la ofertele de cazare.La hotelurile: ♦♦ Reina Petronila Hotel ♦  Alfonso Hotel Zaragoza​ ♦  Catalonia El Pilar​ ♦  Vincci Zaragoza Zentro ♦  si ♦  Diagonal Plaza​ ♦♦  in perioada urmatoare:

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?