SUMMER IN BUENOS AIRES, ARGENTINA 25/04/2019
Buenos Aires este capitala Republicii Argentina. Este unul dintre cele mai mari oraşe din America Latină, cu o multime de oferte culturale, şi este punctul de plecare pentru a călători în restul ţării. Locuitorii din Buenos Aires sunt cunoscuti ca Portenos, "oamenii din port". O mică parte din locuitori au origini indigene. Majoritatea locuitorilor sunt romano-catolici, cu limba maternă spaniola. Este  cel mai european dintre toate orasele Americii de Sud. Cu bulevardele sale largi, parcuri inverzite, cladiri impozante, o cultura variata si o viata de noapte animata,acesta aminteste de Paris sau Barcelona. Acest lucru nu este de mirare: majoritatea locuitorilor sunt urmasi ai imigrantilor europeni, care s-au stabilit aici in secolul 19, aducand cu ei o cultura ce poate fi admirata in nenumarate galerii de arta, teatre si muzee, cat si o arta culinara ce poate fi savurata in restaurante de cea mai buna calitate. Locuri impresionante ce pot fi vizitate: Plaza de Mayo, Casa Rosada, Cimitirul La Recoleta, Teatro Colón, Obelisco, Jardín Japonés si El Ateneo Grand Splendid. Astazi ne-am gandit sa va propunem si alta destinatia de vacanta, Buenos Aires si sa va bucurati de soare si in aceasta parte a Americii de Sud.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Casa Rosada - un palat impunător de culoare roz, care găzduiește biroul prezidențial și poate fi vizitat cu ghid.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Buenos Aires, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioada 06-23 iunie 2019:

 

 

Am selectat cele mai atractive oferte de cazare: ♦♦ Hotel Madero Buenos Aires ♦♦  Panamericano Buenos Aires​ ♦♦  Hotel Boca Juniors by Design​ ♦♦  Melia Recoleta Plaza Hotel​ ♦♦  si  ♦♦ Savoy Hotel Buenos Aires​ ♦♦  in perioada vacantei:

► Va recomandam sa consultati si unitatile de cazare de 4 stele deoarece sunt reduceri de pret in aceasta perioada.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?