SUMMER IN COSTA BRAVA 06/06/2019
Costa Brava este una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta ale Spaniei. Situata in nord-estul Cataloniei, in provincia Girona, statiunile din Costa Brava sunt perfecte atat pentru familiile cu copii, cat si pentru tinerii dornici de aventuri extreme. Cunoscuta pentru peisajele salbatice, apa cristalina si nisipul foarte fin, Costa Brava a fost una dintre destinatiile preferate ale marilor artisti Salvador Dali si Pablo Picasso. Turistii care aleg sa isi petreaca sejurul aici sunt atrasi aici de curatenia plajelor, amabilitatea localnicilor si de ritmul de viata alert. Tinerii care vor sa aiba o vacanta lipsita de inhibitii sunt bineveniti in statiunea Calella. Din punctul de vedere al informării turiştilor, aceştia au permanent la dispoziţie pliante cu ofertele din zonă. Cu siguranta una dintre cele mai frumoase regiuni de coasta ale Spaniei, Costa Brava este un amalgam de golfuri nealterate de mana omului, orasele magice intesate cu restaurante de calitate si pe langa privelistile de neuitat de deasupra marii, destinatia perfecta pentru orice scufundator. Lloret de Mar este una dintre cele mai renumite stațiuni si se află la aproximativ 75 km nord de Barcelona. Exista diferite opțiuni pentru transferul de la Aeroportul din Barcelona spre centrul orașului Lloret de Mar. Acestea includ trenul, autocarul, autobuzul și taxiul. Va recomandam sa va faceti rezervarile mai din timp !

 

 

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Cala Boadella -  Golf cu o plajă cu apă cristalină și locuri pentru bronzat și înot, cu o zonă amenajată pentru turisti.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Barcelona (Lloret de Mar), ruta Bucuresti-Barcelona in perioada 12-19 iunie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate ( Barcelona si Lloret de Mar): ♦♦ Eurostars Grand Marina ♦♦  El Palace Barcelona​ ♦♦  Ilunion Barcelona​ ♦♦  si  ♦♦ Hotel Anabel​ ♦♦  in perioada 12-19 iunie:

► Pentru mai multe oferte de cazare va sugeram sa consultati sectiunea Hotels.

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?