SUMMER IN DUBAI 11/04/2019




Orasul are o lunga traditie comerciala care a atras vizitatori din Orientul Mijlociu si regiunile invecinate. Astazi Dubai este gazda pentru un numar crescand de vizitatori din Occident si Orientul Indepartat: atrage calatorii care cauta ceva nou si diferit, oferind facilitati internationale impreuna cu aventura si destinatii exotice cu un stil de viata cosmopolitan. Este totodata capitala nedisputata a sporturilor, gazduind evenimente de talie mondiala care atrag printre cele mai mari nume impreuna cu sportul respectiv, fie ca este vorba de golf, tenis, curse de cai, curse de barci, rugbi sau navigatie. Viata de noapte s-a imbunatatit de-a lungul anilor, avand acum baruri si restaurante deschise publicului in hoteluri, fiecare avand un specific ce are foarte mult succes. Amintim ca cele mai cunoscute obiective turistice sunt: Dubai Mall, Burj Khalifa, Burj al-Arab, Fântânile Dubai, Dubai Museum si Mall of the Emirates. Astazi ne intoarcem in Dubai cu un nou super pret: aproximativ 260 euro/persoana pentru zbor dus-intors low cost, operat de Wizz Air si 7 nopti de cazare in hotel de 4 stele !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Mall of the Emirates - Imens mall de cumpărături, cu magazine internaționale, centru de schi și cinematograf cu mai multe ecrane.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Dubai, ruta Bucuresti-Dubai in perioada 19-26 iunie 2019:

 

 

Rezultatul cazarii: ★★ Radisson Blu Hotel Dubai Deira Creek ★★  Arabian Courtyard Hotel & Spa ★★  Four Points by Sheraton Bur Dubai​ ★★  Millennium Airport Hotel Dubai​ ★★  si  ★★ Rose Rayhaan by Rotana - Dubai ★★  in perioada 19-26 iunie:

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?