SUMMER IN DUBROVNIK 08/03/2019
Numita si perla turismului croat, Dubrovnik a reprezentat intotdeauna tezaurul bogatiei arhitectonice si culturale pentru turisti, iubitorii de cultura si artisti, zidurile si fortaretele vechiului oras fiind incluse in lista UNESCO a mostenirilor culturale.Dubrovnik a fost fondat prin unirea a doua mici orasele: Laus care era doar o mica insula pe coasta de sud a Dalmatiei, ce oferea adapost pentru refugiatii italieni din orasul Epidaurum si Dubrava o asezare a imigrantilor slavi. Deși grav afectat de cutremurul din 1667, orasul a reușit să își păstreze frumoasele biserici gotice, renascentiste și baroce, mănăstiri, palate și fântâni. Dubrovnik este orasul filmului. Festivalul Internațional de Film Libertas include, de mai mulți ani, pelicule din diferite părti ale lumii care vorbesc despre libertate, un simbol atât de important al orașului, cuvântul latin Libertas fiind înscris și pe steagul oficial al orașului. Principalele obiective turistice sunt: Muralles de Dubrovnik. Lokrum, Dubrovnik Cathedral​, Tvrđava Minčeta​ si Dubrovnik Cable Car​. Ca mijloc de transport va recomandam maşina, care este unul dintre cele mai populare moduri de a strabate sau de a vizita orasul, datorită conexiunilor rutiere ale acestuia.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Dubrovnik, ruta Bucuresti-Dubrovnik in perioadele 11-18 iunie, 12-19 iulie si 12-21 august 2019:

 

 

 

Am selectate cele mai atractive oferte de cazare: ★★★  Hotel Dubrovnik Palace ★★  Rixos Libertas Dubrovnik​ ★★  Hotel Bellevue Dubrovnik​ ★★  Hilton Imperial Dubrovnik​ ★★  si  ★★ Hotel Lapad ★★★  in perioada 12-19 iulie 2019:

► Puteti urmari ofertele de cazare disponibile pentru fiecare perioada, accesand sectiunea Hotels.

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?