SUMMER IN LARNACA 01/05/2019
Larnaca este unul dintre cele mai vechi orase din Europa, dar aici traditia se imbina in chip inspirat cu modernitatea, asa ca asezarea are cate ceva de oferit oricarui turist. Inca de la prima vizita veti descoperi cu incantare frumusetea Ciprului. Se spune ca este cea mai potrivita destinatie pentru a intelege de ce Ciprul este una dintre cele mai atragatoare destinatii turistice din spatiul mediteranean. Plajele cu nisipuri aurii, apa marii, nenumaratii palmieri ametitor de inalti, numarul impresionant de cluburi, baruri, restaurante si localuri care impanzesc zona de tarm, vremea placuta, totul se imbina intr-o experienta de neuitat. In Larnaca, unde se gaseste atat al doilea port ca importanta din Cipru cat si un aeroport international mereu aglomerat, veti intalni turisti veniti din toata lumea. Dar si hoteluri impunatoare, magazine si buticuri de toate felurile, cafenele unde va puteti relaxa si mai ales o priveliste superba.Cele mai impresionante atractii turistice: Biserica Sfântul Lazăr din Larnaca, Hala Sultan Tekke, Larnaca Marina, Larnaca Salt Lake si Mackenzie Beach.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Biserica Sfântul Lazăr din Larnaca -  o biserică bizantină restaurată, din sec. IX, în centrul orașului, găzduiește o catapeteasmă placată cu aur.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Larnaca, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioada 22-29 mai 2019:

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 22-29 mai, la unitatile de cazare: ♦♦ SENTIDO Sandy Beach ♦♦  The Ciao Stelio Deluxe Hotel Adults Only​ ♦♦  Palm Beach Hotel & Bungalows​ ♦♦  si  ♦♦ Golden Bay Beach Hotel​ ♦♦  cu servicii complete de cazare, in conditii optime.

► Va recomandam sa consultati ofertele de cazare in sectiunea Hotels si sa va faceti rezervare cat mai repede.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?