SUMMER IN LONDON, THE MOST VISITED DESTINATION 2019 30/03/2019
Londra este capitala Angliei , fiind cel mai important centru politic, financiar, cultural si artistic al Regatului Unit si unul din cele mai importante orase ale lumii. Populatia Londrei este de peste 7,5 milioane de locuitori, carora li se adauga alte cateva milioane din zona metropolitana.Exista o imensa diversitate de etnii, culturi si religii, orasul fiind unul din cele mai cosmopolite din Europa si din lume.Londra gazduieste cinci orchestre simfonice: London Symphony Orchestra, London Philharmonic Orchestra, Royal Philharmonic Orchestra, Philharmonia si BBC Symphony Orchestra. Principalele sali de concerte simfonice sunt Royal Albert Hall, Barbican Centre, Royal Festival Hall si Queen Elizabeth Hall. Tot in oras se gasesc sediile a numeroase institutii si corporatii de importanta globala; multe cladiri importante: palate, muzee, teatre, sali de concerte, aeroporturi, statii de cale ferata, numeroase ambasade si consulate.Westminster (Palatul si Abatia) si Biserica Sf.Margareta din Londra au fost inscrise in anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Astazi va propunem un city break de neuitat in capitala modei, avand in vedere ca Londra este considerat ''oraşul-vedetă'' în 2019. Inima Regatului Britanic are multe de oferit, orasul-capitala fiind in fruntea topului  realizat de TripAdvisor.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai importante obiective turistice: Big Ben -  cel mai mare ceas cu clopot și patru fețe, și al treilea turn cu ceas ca înălțime din lume.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Londra, rutele: Bucuresti-Londra in perioada 06-09 iunie  si  Cluj-Londra in perioada 08-11 iunie 2019:

 

 

 

Am ales cele mai atractive oferte de cazare: ★★ Park Plaza Westminster Bridge London ★★  Strand Palace Hotel London​ ★★  Sofitel London Heathrow​ ★★  The Royal Horseguards​ ★★  si  ★★ The May Fair Hotel​ ★★  in perioada 06-09 iunie:

► Va recomandam sa consultati indeaproape oferte de cazare deoarece la o anumita perioada de timp preturile se mai pot modifica.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?